8.10.2018

Exkluzivní VIP masáže v naší stálé nabídce

Chcete dopřát svému tělu i mysli opravdu pořádnou porci hýčkání? Už Vás neuspokojuje, přijít na hodinovou masáž, kde Vás masér jen tak jakoby šup šup pohladí a je konec?

K nám se můžete objednat na dvouhodinové, nebo dokonce tříhodinové VIP masáže.

Volit můžete ze 3 variant:

Klasické VIP masáže „Klasické“ 2 a 3 hodinové VIP masáže
Kdy pečlivě promasírujeme celé tělo od palců u nohou až k hlavě, využijeme hmaty z reflexní i klasické masáže, které ještě můžeme zkombinovat s hmaty z jiných technik a docílíme tak dokonalého uvolnění všech svalů a bolavých míst na Vašem těle.
Psychickou relaxaci ještě podpoříme aroma oleji…
Lokálně můžeme použít i lávové kameny, baňky, tejpy a další pomůcky a nástroje, můžeme využít mobilizační techniky, strečink a celkově poskládat masáž tak, aby Vám co nejlépe vyhovovala a odcházeli jste od nás dokonale spokojení.

 

VIP masáže lávovými kamenyVIP masáže lávovými kameny

Jen málo věcí na světě je lepších, než dvouhodinová masáž horkými lávovými kameny.
Teplo působí na svaly i nervy silně uvolňujícím účinkem a Vy se po masáži budete cítit jako v jiném těle. Zvláště v sychravých podzimních a zimních dnech je tato masáž extrémně příjemná.

 

 

Lymfatické VIP masážeLymfatické celotělové VIP masáže

Máte-li problémy s lymfatickým oběhem, pak je tato masáž určena právě Vám. Lymfa v těle teče pomalu a na práci s ní je potřeba hodně času. Čím klidněji masér pracuje, tím je efekt lymfatické masáže větší. Chceme-li lymfatickou masáží ošetřit celé tělo, pak nám prostě nestačí 60, nebo 90 minut, jak tvrdí v mnoha salonech, ale potřebujeme času mnohem více. Ideální čas pro ošetření celého těla se pohybuje kolem 2,5 hodiny.

 

Jen málo masérů nabízí delší časy masáží, než 90 minut, případně si za delší čas masáže účtují přirážku. Přitom teprve po cca 40 minutách až hodině dokáže člověk opravdu vypnout hlavu a relaxovat. Krátké masáže tedy nemohou navodit takový pocit uvolnění a regenerace, jako masáž dlouhá. Už jenom s myšlenkou: „Za chvíli bude konec.“, se dokonalé relaxaci vzdalujete.

Proto jsou naše VIP masáže tak výjimečné a určitě byste je měli vyzkoušet.

Těšíme se s Vámi na viděnou.
Tým Masáže Vinohrady

Masáže Vinohrady provozuje The Body Experts s.r.o.

Nestátní zdravotnické zařízení v oboru fyzioterapie a zdravotních masáží. Více o našich službách se dozvíte z odkazu níže.
Další provozovny
MASÁŽE KARLÍNDOMŮ