28.10.2016

Masáž lávovými kameny

Zima přichází a s ní do nabídky zařazujeme také masáž lávovými kameny.
 
Masáž horkými lávovými kameny uvolňuje napětí ve svalech a svalových fasciích především díky působení tepla. Pokud masér tuto techniku dobře ovládá, je také velice relaxační.
Kameny se nahřívají na teplotu kolem 55°C a proto je velice důležité, aby se po těle pohybovaly, než trochu zchladnou. Poté je možné je nechat položené na těle, aby teplem působily více do hloubky a pro práci masér využije další dvojici kamenů. Tímto způsobem nedochází k prohřátí pouze té partie, na které masér pracuje, ale průběžně se prohřívá celé tělo nebo jeho velká část.
Díky použití různě velkých kamenů můžeme touto technikou ošetřit velké i malé svaly, například svaly krku nebo podlopatkové svaly.
(Maséři, kteří používají pouze jednu velikost kamenů, tyto svaly zpravidla nejsou schopni ošetřit.)
 

Masáž lávovými kameny provádíme buď pouze kameny, nebo ji kombinujeme s hmaty klasické masáže, čímž docílíme maximálního uvolnění svalů a skutečný pocit uvolnění.

 

Říká se také, že lávové kameny obsahují dobré energetické vibrace a tak působí i na energetické dráhy v těle a harmonizují je.
 
Přijďte si k nám tedy tuto masáž vychutnat a načerpat trochu tepla pro nadcházející chladivé dny 😉
masáž lávovými kameny

Masáže Vinohrady provozuje The Body Experts s.r.o.

Nestátní zdravotnické zařízení v oboru fyzioterapie a zdravotních masáží. Více o našich službách se dozvíte z odkazu níže.
Další provozovny
MASÁŽE KARLÍNDOMŮ