11.11.2018

Voucher na masáž

Chcete letos dát někomu dárek, který skutečně potěší? Kupte mu poukaz na masáž k nám do salonu.

Naši zkušení a šikovní maséři Vám nabízí celou řadu technik, z nichž si určitě každý vybere tu, která mu nejvíce prospěje. O výběru techniky nemusíte přemýšlet při nákupu voucheru, protože naše vouchery jsou na masáž dle vlastního výběru. Seznam nabízených technik a další informace nalezne obdarovaný lehce na našich stránkách, případně mu s výběrem masáže poradíme na místě.

Dárkové poukazy nabízíme na masáže dle výběru na 30, 60, 90 minut, na těhotenské 60 a 90 minut a na párové masáže 60 a 90 minut. Na přání Vám vyrobíme poukaz na jinou délku, nebo jinou variantu masáže Vám na míru.
Umíme vyrobit i poukazy s osobním věnováním.

Chcete-li obdarovat někoho větším počtem masáží, můžete zakoupit více poukazů, permanentku, nebo Vám vytvoříme poukaz na libovolný počet masáží, například 3.

Cena poukazu je shodná s cenou masáže dle našeho ceníku, pro delší časy masáží se vynásobí základní cena daným počtem hodin.

Platbu za poukazy přijímáme v hotovosti/převodem, poukazy Edenred a Benefit plus, ale také můžeme vystavit fakturu pro Vašeho zaměstnavatele, nebo na Vaši firmu a Vy si pak budete moci dát poukazy do nákladů.

Nabídku technik, ceník a další informace naleznete na našich webových stránkách: https://www.masazevinohrady.cz

voucher 30 minut new vánocevoucher 60 minut new vánoce-1

Masáže Vinohrady provozuje The Body Experts s.r.o.

Nestátní zdravotnické zařízení v oboru fyzioterapie a zdravotních masáží. Více o našich službách se dozvíte z odkazu níže.
Další provozovny
MASÁŽE KARLÍNDOMŮ