26.6.2017

Opět jsme byli na vrcholné sportovní akci

Ve dnech 22, až 25, června se ve slovenském Žiári nad Hronom konalo Mistrovství České a Slovenské republiky v silniční cyklistice a my opět byli u toho.
Díky dlouhodobé spolupráci s oddílem SCM Kovo Praha.
Tentokrát naši borci soutěžili nejen v juniorské kategorii, ale i v kategorii muži U23 a měli jsme i jednu závodnici v kategorii žen.
Přestože si nikdo z našeho oddílu nepřivezl cenný kov, parádní výsledek zaznamenal Dan Babor, když v časovce dojel na 4. místě se ztrátou pouhých 7 sekund na medaili. Ani ostatní členové týmu si nevedli vůbec špatně a překvapením pro nás bylo velmi slušné umístění Martina Kohouta v hlavním závodě mužů elite a U23, kde se velmi dlouho držel v hlavní skupině po boku Petera Sagana. Pro nováčka v pelotonu to byl opravdu veliký úspěch, který předznamenává jeho budoucí výsledky.
Všichni (včetně mě jakožto maséra) jsme si z mistrovství přivezli cenné zkušenosti, které nás posunou zase o kousek dál.
peter sagan v pelotonuZdeněk Štybar na čele závoduMartin Kohout na bufetuAdéla Koclířová, časovka žen

Masáže Vinohrady provozuje The Body Experts s.r.o.

Nestátní zdravotnické zařízení v oboru fyzioterapie a zdravotních masáží. Více o našich službách se dozvíte z odkazu níže.
Další provozovny
MASÁŽE KARLÍNDOMŮ