25.3.2017

Sportovní masáže pro jednotlivce i týmy

Začíná jaro a s ním opět sezóna letních sportů. Startují běžecké závody, cyklistické závody, vodácké závody, jarní kolo fotbalových soutěží, na pořad přicházejí tenisové a golfové turnaje
A přestože se říká: “sportem ku zdraví”, toto rčení může platit jen v případě, že se o svoje tělo řádně staráte a kromě sportovního výkonu mu dopřejete i správnou porci regenerace.

Proto Vám nabízím služby sportovního maséra, které mohu poskytnout jak jednotlivcům, tak celým týmům. Mohu Vás připravit na důležitý zápas nebo závod a pomoci Vám s regenerací po sportovním výkonu, pomohu Vám se správným protahováním, podpořím Váš výkon kineziotejpem.

Na závody s Vámi mohu vyrazit kamkoliv v ČR nebo po světě. Na akce v ČR mohu zajistit i větší počet zkušených masérů. Neostýchejte se mě kontaktovat 😉
Podmínky spolupráce dojednáme individuálně na základě Vašich představ a finančních možností.

Úspěšně a dlouhodobě pracuji s cyklistickým týmem SCM Kovo Praha a reprezentačním koučem Markem Mixou, se kterým jsem byl již na několik a významných závodech a jeho závodníci Vám mohou potvrdit, že při vrcholovém sportovním výkonu je masáž nebo dobře nalepený tejp tou malou výhodou, která Vám pomůže dosáhnout lepšího výsledku a třeba i zvítězit.

 

 

masáže cyklistů na soustředění na Mallorce

masáže cyklistů na soustředění na Mallorce

Juniorky před stíhacím závodem družstev

Juniorky před stíhacím závodem družstev

masáž na závodech ve Švýcarsku

masáž na závodech ve Švýcarsku

tejp kolene

Zatejpované koleno musí hrát barvičkama

Masáže Vinohrady provozuje The Body Experts s.r.o.

Nestátní zdravotnické zařízení v oboru fyzioterapie a zdravotních masáží. Více o našich službách se dozvíte z odkazu níže.
Další provozovny
MASÁŽE KARLÍNDOMŮ